WordCamp València 2023

10-11 de novembre

Benvinguts a la 4ta edició de la WordCamp València. Un esdeveniment on ens reunim els entusiastes de WordPress amb el propòsit de contribuir a un dels projectes open source més populars de la web. En aquesta edició volem més, volem ser el punt de partida per a nous col·laboradors. Per aquesta raó hem preparat l’esdeveniment WordPress School Day per a orientar als qui es consideren principiants i oferir-los una mirada 360 de WordPress. A més tindrem els espais habituals del Community Day i les xarrades de professionals experimentats.

Des de l’equip d’organitzadors estem encantats de comptar amb la teua presència i col·laboració, volem veure’t de nou o per primera vegada.

Suma’t a la 4ta edició de la #WCVLC23

developer icon

Aprén

Afig més coneixement a la teua vida, ja sigues un emprenedor, un desenvolupador professional, un bloguer o un usuari ocasional amb nosaltres pots aprendre més. 

Col·labora

Participa en un dels majors esdeveniment de la comunitat de WordPress a Espanya per a fer costat a tots els col·laboradors i per a convertir-te en un més.

Actualitza’t

Mantindre’s al dia amb les últimes tendències, tecnologies i funcions de WordPress pot resultar esgotador. Aprofita les xarrades dels experts per a estar al dia.

Connecta

És un moment ideal per a fer networking. Ací podràs conéixer persones i empreses o reconnectar amb antics companys.

Construirem
el futur
de la web junts.

PATROCINADORS

Fes costat a la comunitat open source de WordPress. Ompli el formulari i participa.

PONENTS

Tots tenim alguna cosa que podem ensenyar als altres. Ompli el formulari i envia la teua proposta.

VOLUNTARIS

És un esdeveniment basat en el voluntariat. Ompli el formulari, si vols ser part de la #WCVLC23

La nostra ubicació

Centre Esportiu i Cultural La Petxina.

Un conjunt emblemàtic de l’arquitectura valenciana del segle XX on es combina tradició i contemporaneïtat. Espais diàfans i amplis per a un esdeveniment inoblidable.

Passeig de la Pextxina 42, – 46008 VALÈNCIA

Molt prop del centre històric i amb una situació privilegiada que ofereix un fàcil accés des de qualsevol punt de la ciutat.

Escuelas colaboradoras

Patrocinadors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque imperdiet varius convallis. Mauris mattis porta molestie. Donec ac imperdiet mauris. In in tellus orci. Ut cursus est in lacus volutpat iaculis.

Patrocinadores

ORO

Patrocinadores

PLATA

Patrocinadores

BRONCE

Una WordCamp en poques paraules

Què és una WordCamp?

Les WordCamps són esdeveniments organitzats per la comunitat de WordPress. Durant aquestes jornades, que solen durar dos dies, s’organitza el Community Day i les xarrades impartides per entusiastes i experts de WordPress. Tots, des d’usuaris ocasionals fins a desenvolupadors principals, participen, comparteixen idees i es coneixen.

Quan va ser la primera WordCamp?

La primera WordCamp va ser en 2006 a San Francisco. Va ser organitzat per Matt Mullenweg. Van assistir al voltant de 500.

Tots els organitzadors són voluntaris?

Una WordCamp és un esdeveniment basat en el voluntariat. Ni els organitzadors, ni l’equip de suport, ni tan sols els ponents obtenim cap retribució econòmica.

Què esperar d’una WordCamp?

Tindràs accés a presentacions, forums de discussió, tallers, evesdeveniments de networking, esdeveniments socials. Està dissenyat per a aprendre més sobre WordPress, establir connexions amb altres usuaris i trobar noves oportunitats per a usar o desenvolupar la plataforma.

Últimes notícies

Posa’t al dia de la vida de la pròxima WordCamp a València, amb totes les novetats i detalls de l’esdeveniment en aquesta secció de notícies. Descobreix el que tenim preparat per a tu!