M.I. Ajuntament de València. Regidoria d’Ocupació Emprenedora

L’Ajuntament de València a través de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració, articula l’impuls de les accions en matèria de cooperació internacional per al desenvolupament a través de les modalitats d’Ajuda Oficial al Desenvolupament i instruments específics per a cadascuna d’elles.

Aquest impuls de la política municipal en matèria de cooperació al desenvolupament, es reforça amb la creació del Consell Municipal de Cooperació al novembre de 2016 i amb l’aprovació del Pla Municipal de Cooperació Internacional per al Desenvolupament 2019-2022.

Des del Programa de Cooperació al Desenvolupament es desenvolupen actuacions dirigides a països del Sud, amb les modalitats de Cooperació Econòmica i Tècnica, Cooperació Municipalista i Acció Humanitària i Emergència.

D’altra banda, s’impulsen actuacions a la nostra ciutat en les modalitats d’Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global i en matèria de gestió de l’Ajuda Oficial al Desenvolupament, en la qual s’inclouen accions de formació, rendició de comptes, planificació, estudis i accions de seguiment i avaluació.

WordCamp Valencia 2019 is over. Check out the next edition!